:: Home :: Webdesign :: Trainingen :: Contact
   
 
  :: Werkwijze  
  :: Tarieven  
  :: Portfolio  
  :: Producten  
  :: Overige diensten  
  :: Joomla CMS  
spacer
spacer

Joomla CMS

Wij bieden voor het Joomla CMS verschillende website oplossingen. Joomla CMS is een open source content management systeem. Dat wil zeggen dat u geen licensiekosten hoeft te betalen, en dat alle modules en componenten voor dit systeem vrij via internet verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het een uitgebreid pakket, voor geringe kosten. Joomla is gebaseerd op het al langer bestaande Mambo CMS wat in het verleden vele prijzen heeft gewonnen.

Het Joomla CMS systeem is een softwarepakket gericht op gebruiksvriendelijkheid, en mogelijkheden voor de toekomst. Voor meer informatie over wat Mambo en/of Joomla is, kunt u Wikipedia raadplegen. Voor particulieren of MKB bedrijven die een website hebben (of willen) kan het Joomla CMS systeem aan te bevelen zijn om onder andere de volgende redenen:

Voordelen van het Joomla CMS systeem:
- Plaatjes en teksten beheren zonder programmeerkennis
- Software is gratis
- Gebruiksvriendelijk
- Verschillende rechten (auteurs, beheerders, webmaster)
- Mogelijkheden voor RSS en PDF versies
- Duidelijke rubrieken zoals nieuws of een weblog
- Interactief met modules als polls en kalender

Joomla! Zoekmachine vriendelijk maken
Met Joomla! is het zeer goed mogelijk om goede resultaten te behalen in zoekmachines. De software is veelal volgens internationale standaarden geschreven en het is prima indexeerbaar te maken. Wel moeten er dan enkele aanpassingen worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie contact met ons op.